Dent Radiant
Cuza Voda 18/5
0693 66 200
Apelați acum
Orar de deschidere
L - V: 10:30 - 17:00
Pune o întrebare
office.radiantdent@gmail.com
Vezi detaliiVezi detaliiVezi detalii
Unul dintre cele mai importante servicii ale stomatologiei moderne este igiena orală profesională.

Igienă profesională

Această procedură implică curățarea profundă a plăcii și pietrei, care nu pot fi îndepărtate acasă, și detectarea în timp util a problemelor la dezvoltarea lor timpurie. Nu așteptați „momentul potrivit” - înscrieți-vă la igiena profesională - preveniți durerea și cheltuielile mari!

Vezi detalii
Proteza este o soluție bună pentru dinții grav deteriorați.

Proteze dentare cu coroane

Cauza distrugerii poate fi atât cariile, cât și traumatismele mecanice. Coroanele acoperă partea vizibilă a dintelui și sunt cimentate pe loc. Spre deosebire de obturație, o coroană acoperă întregul dinte - întreaga suprafață a acestuia. Coroanele recreează bine suprafața dinților deteriorați, cariați, îmbunătățesc aspectul dinților cariați și îi întăresc.

Vezi detalii
Acest serviciu vă permite să corectați imperfecțiunile naturale și problemele rezultate din boli și răni.

Restaurarea artistică a dinților

Aceasta este o procedură nedureroasă și blândă care ajută la restabilirea frumuseții dentiției și a funcției de mestecat fără a recurge la protezare sau implantare.

Vezi detalii

Locație accesibilă

Clinica noastră este situată în centrul cartierului Botanica, unde puteți ajunge din orice zonă a orașului, direct cu transportul public sau cu mașina dumneavoastră

Read More

Materiale moderne

Folosim materiale de ultima generație de producători japonezi, germani, americani. În același timp, menținem prețurile la un nivel accesibil.

Read More

Abordare individuală

Fiecare pacient al stomatologiei noastre poate conta pe o abordare sensibilă și atentă din partea personalului, care este de o importanță fundamentală pentru un tratament eficient și de înaltă calitate.

Read More

Atmosferă prietenoasă

Mersul la dentist este un subiect sensibil pentru mulți oameni. Dându-și seama de acest lucru, scopul nostru este să ne facem treaba eficient și cât mai ușor și confortabil posibil.

Read More

Vă vom răspunde cu plăcere la toate întrebările!

Bine ați venit la Radiant Dent

Suntem un cabinet stomatologic cald și primitor, care se străduiește să creeze un mediu pozitiv și relaxant pentru toți pacienții noștri. Din momentul în care intrați în clinică, personalul nostru prietenos și profesionist va face tot posibilul pentru a vă face vizita cât mai confortabilă și fără stres.

Folosim cea mai recentă tehnologie dentară pentru a oferi pacienților îngrijire de înaltă calitate, cu un disconfort minim. Medicii noștri sunt profesioniști cu un grad înalt de pregătire și experiență, care se străduiesc să ofere o abordare personalizată care să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Suntem întotdeauna bucuroși să explicăm procedurile și să răspundem la întrebările dumneavoastră pentru a dezvolta planuri de tratament care sunt eficiente, accesibile și adaptate nevoilor dumneavoastră individuale.

Fie că vii pentru un control de rutină sau pentru o procedură mai complexă, poți fi sigur că vei primi îngrijire de cea mai înaltă calitate într-un mediu confortabil și primitor. Radiant Dent Dental Clinic se străduiește să facă din vizita la dentist o experiență plăcută și pozitivă pentru toți pacienții săi.

Tratamentul cariilor

Tratamentul cariilor este o îndepărtare completă a tuturor țesuturilor afectate și apoi refacerea volumului dintelui lipsă, folosind materiale moderne.

Read More

Restaurarea dinților

Acest serviciu vă permite să corectați imperfecțiunile naturale și problemele rezultate din boli și răni.

Read More

Tratamentul canalului

Rezultatul tratamentului de canal este conservarea și refacerea unui dinte infectat cu o infecție sau care prezintă o altă patologie. Sarcina principală aici rămâne curățarea canalului radicular. Este necesar să eliminați infecția și țesuturile moarte din ea. Apoi, cavitatea rezultată este sigilată bine. Dacă tratamentul nu este început la timp, procesul inflamator se va extinde și mai mult, iar dintele va trebui îndepărtat.

Read More

Proteze

Dinții deteriorați sau lipsa acestora sunt o sursă de disconfort insuportabil și chiar durere. Proteza dentara presupune introducerea diferitelor dispozitive sau structuri ortopedice.

Read More

Echipa noastră

Irina Piscun

Stomatolog. Terapeut

Constantin Ivanov

Dentist. Protezist

Janna Piscun

Administrator

Alexandra Kovalenko

Asistent medical